dimarts, 22 d’abril del 2014


La neteja d’escales amb moqueta: Tècniques i consells


Tot hi que a les nostres contrades no és gaire popular, si vostè té una doble planta a casa o al seu negoci amb moqueta a les escales segur que coneix de primera ma la dificultat que representa mantenir-les netes. Metre decideix si contracta els serveis d’una empresa professional com ICD Empresa de Serveis els hi donarem uns consells molt valuosos.

Consells i mètodes:

  • Degut a la forma de les escales la pols s'acumula als racons i a les esquerdes, fent el treball de neteja una mica més difícil. Per treure la pols i la brutícia més arrelada una bona idea és utilitzar una escombra o raspall de pel dur. Vostè ha de fer això abans de començar qualsevol procés de neteja que impliqui mullar la moqueta. Simplement raspalleu amb força i raspallar cada pas un parell de vegades per treure la brutícia més resistent.
  • Una aspiradora és una visita obligada quan es tracta de netejar les escales de moqueta, amb la succió ens desfarem de qualsevol resta de brutícia desenganxada. Preferiblement  hauria d'utilitzar una  aspiradora amb un raspall dur com a col·lector i si pot ser un col·lector petit pels racons. Una aspiradora de mà petita serà d'un ús més fàcil. L’aspiració de la moqueta sempre ha de començar des de l'escala més alta i treballar el seu camí cap avall.
  • Després de completar tasques de rentat en sec és l’hora de fer un tractament humit segons les recomanacions  del fabricant de la moqueta o amb un tractament neutre.
  • Després del procés de rentat humit cal assecar les escales tan depressa com sigui possible per garantir que la humitat no produirà floridures o qualsevol contaminant. Si vostè té una aspiradora sec/humit llavors això òbviament serà l’opció més adequada per l'assecat ràpid.
  • Assegureu-vos d’agafar l’hàbit de netejar regularment les escales de moqueta si es fan servir molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada