divendres, 18 de juliol del 2014

Els Terres

Els terres que es fan servir molt s'embruten de seguida, però si sabem com netejar el terra queda impecable a cada neteja.

A excepció de les taques de fang, que és l'única taca que hem d'esperar que s'assequi per netejar-la, la resta de les taques podem netejar-les quan es produeixin i ens adonem. En el cas de les taques de fang, la millor opció és utilitzar l'aspiradora. Després fregarem la superfície amb una mica d'aigua i netejador especial per al terra en qüestió.

Abans de fregar el terra, treu la brutícia superficial i les engrunes passant l'aspiradora amb l'accessori idoni  perquè quedi net de sòlids. Emplena mitjà galleda d'aigua tèbia i afegeix la quantitat recomanada del teu producte neteja terres preferit però et recomanem un producte neutre.

Submergeix el fregall a la galleda i s'escorre a fons. Frega el terra amb moviments ovalats i allargats. Repeteix fins que hagis donat a tota la superfície. Si el producte afegit requereix aclarit, buida la galleda i torna a omplir-la amb aigua freda i passa de nou per tota la superfície.

A més, per mantenir el terra net el millor és utilitzar una baieta, que recull entre el 80% i el 85% de la brutícia. Un altre recurs perquè el terra estigui impecable és treure les sabates en entrar a casa i posar-se unes sabatilles així les soles sempre estaran netes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada