dilluns, 8 de setembre del 2014


Alguns consells de neteja eficaços i fàcils per tota la llar:


Les taules de tallar de fusta estan plenes de bacteris de la carn fins i tot després que els fet un rentat normal. L'única manera de fer desaparèixer els bacteris és rentant les taules de tallar amb lleixiu. Renti i remulli el seu tauler en lleixiu diluït durant deu minuts, tot seguit, esbandeixi amb aigua neta i detergent per a plats.

Podem fer els nostre propi polvoritzador per una neteja multi propòsit afegint una tauleta de lleixiu a una ampolla d’espai plena d’aigua.
El bany sempre és problemàtic pels bacteris que acumula, recomanen no fer servir un drap o baieta perdurable per la seva neteja si no draps o tovalloletes d’un sol ús.
 
Recordem que les rentadores poden semblar netes, però les rentadores estan plenes de bacteris a causa dels gèrmens de la roba de cada membre de la llar. Doneu a la seva màquina una esbandida regular afegint qualsevol producte recomanat pel fabricat amb aquest propòsit durant un cicle de rentat exprés buit, per mantenir la seva màquina en condicions de neteja superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada