dimecres, 24 de setembre del 2014


La galleda de les escombraries, consells per evitar les males olors.
 

Per més nets que siguem a vegades sembla inevitable que la galleda de les escombraries faci mala olor però seguint aquets petits consells podem evitar aquest fet.

D’entrada ens ficarem els guants i netejarem la galleda amb un fregall i el nostre netejador habitual, l’eixugarem bé per evitar les olors a humitat i aplicarem el consell que més ens convingui...

1.- Podem ruixar el fons de la galleda amb una cullerada sopera de bicarbonat i afegir ratlladures de llimona o qualsevol altre cítric. Col·locarem a sobre la borsa d’escombraries i renovarem cada setmana.

2.- Podem ruixar el fons de la galleda d’escombraries amb suc de qualsevol cítric i deixar assecar. Col·locarem a sobre la borsa d’escombraries i renovarem cada setmana passant prèviament un drap humit per eliminar les restes anteriors.

3.- Podem ruixar amb un polvoritzador una barreja d’una tassa d’aigua amb 20 gotes d’essència d’arbre de te. Col·locarem a sobre la borsa d’escombraries i renovarem cada setmana. A més d’eliminar la mala olor evitarem els insectes.

4.- Podem reciclar una tovalloleta de les que fem servir per no barrejar els colors a la rentadora, la tallarem per la meitat i l’humitejarem, després la impregnarem de canyella en pols i la ficarem al fons de la galleda. Col·locarem a sobre la borsa d’escombraries i renovarem cada setmana. Podem ficar altres especies.

5.- Al mercat existeixen diferents sorres impregnades d’olors per les nostres mascotes, especialment per gats, podem ficar al fons de la galleda uns 5 centímetres d’aquesta sorra que a l’hora de perfumar absorbeixen i neutralitzen la mala olor. Col·locarem a sobre la borsa d’escombraries i renovarem cada setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada