dimecres, 8 d’octubre del 2014


Les Cortines.
 
Quan comencem a veure les cortines brutes el primer plantejament que fem és buscar una empresa professional a on les podem portar a netejar però seguint aquest consells podem allargar la seva neteja abans de que passin per les mans d’un professional.

La pols.
Aplicarem directament l’aspirador amb el complement adient per aspirar teles o tapisseries, ens hem de fixar en les bores i els mecanismes ja que és a on es concentra la major quantitat de pols; també hem de tenir en compta regular el nivell d’aspiració o aguantar amb fermesa la tela per evitar xuclar-la.

Rentar.
La primera tasca i molt important és identificar el tipus de teixit per evitar problemes i poder triar el mètode de neteja adient; un cop tinguem assegurat el mètode idoni de rentat cal treure totes les parts de la cortina que no siguin de tela, en finalitzar el rentat i sempre que les puguem ficar a l’assecadora les traurem encara humides i les penjarem per l’assecat.

Si el rentat ens sembla massa arriscat, però vols refrescar-les, les podem penjar durant tot un dia a l’exterior preferiblement un dia ventós.

Recordeu.
Quan definitivament decidim portar les cortines a la bugaderia, prèviament les hem de mesurar per tal de que ens les tornin de la mateixa mida i poder reclamar si s’han encollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada