dimarts, 24 de novembre del 2015

Tenim la nostra llar a punt per rebre convidats aquest Nadal?

Com cada any aquesta és una pregunta freqüent a l’hora de planejar aquests dies que solem passar amb la família i els amics, a diferència d’altres festes d’altres èpoques de l’any el Nadal convida a estar a casa, però sense sortir-nos del guió responem la pregunta...

“Casa nostra sempre està a punt si nosaltres estem a punt i ens sentim a gust a casa”.

Què podem fer per sentir-nos a gust a casa?

Aquest set punts que expliquem a continuació són fonamentals per obtenir el grau de confort que necessitem a la nostra llar.

- ORDRE: Organitzem, deixem a ma tot allò indispensable i endrecem tot allò innecessari, és el moment de portar l’excedent de tot allò que mai farem servir als centres de beneficència.

- NETEJA: Gaudir d’una llar neta és un autèntic plaer, és per això que et recomano que deixis aquesta feixuga tasca a les empreses especialitzades del sector com ara ICD- Empresa de Serveis.

- SILENCI: No deixem que a casa nostra dominin els aparells electrònics, desconnectem, gaudim de la companyia, parlem o simplement escoltem el silenci.

- OLOR: Una casa neta amb mals olors continua sent una casa bruta, airegem els espais obrint una estona les finestres, distribuïm per tota la llar els nostres aromes favorits amb olis essencials, encens o els nostres perfums.

- VIDA: Les plantes aporten vida, oxigen, els preuats ions negatius, netegen l’aire i ens permeten mantenir el contacte amb la natura en un entorn tancat.

- LLUM: Persianes aixecades, espelmes, miralls, il·luminació natural, donar un toc d’il·luminació extra aquests dies pots ser la diferència per il·luminar-nos a nosaltres mateixos.

- TEMPERATURA: Ni fred, ni calor, temperatura agradable, recordem que no hem d’estar a ple hivern en màniga curta.

Gaudim la nostra llar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada