dimarts, 12 de gener del 2016

Un propòsit d’any nou assolible.

Torna la normalitat a la nostra llar, els nens ja són a l’escola, la decoració nadalenca ja torna a ser a les seves caixes dintre de l’armari, tots els propòsits de cap d’any que es veien tan factibles i nobles a través de la boirina del cava de cap d’any ja han perdut el seu resplendor, els titulars sensacionalistes que criden els secrets de l’eterna joventut i la miraculosa pèrdua de pes ens tornen a la realitat de la vida quotidiana.

Bé, no us espanteu que amb una dosis de bon humor i un xic de realisme podrem amb el propòsit que us plantegem per aquest inici d’any... estic parlant de netejar la nevera.
Penseu! La nevera amb la seva organització o caos conté la majoria d’aliments que ingerim diàriament, dedicar-hi unes hores l’any per deixar-la a punt ens comportarà un extra al nostre benestar.

Primer de tot i seguint les instruccions del fabricant de la nostra nevera, l’apagarem i desendollarem, a continuació traurem tot el seu contingut llençat a les escombraries tot allò sospitós d’estar en mal estat o de no ser consumit a curt termini. Les prestatgeries i calaixos els rentarem directament a la pica amb una mica de sabó i farem servir uns draps, una galleda amb aigua temperada i unes gotes de qualsevol producte de neteja preferiblement en base d’amoníac perfumat per netejar les parets interiors amb la tècnica de mullar i assecar. Si cal farem servir líquid desgreixador per treure taques difícils. Recordeu que en cas de moure de lloc la nevera per escombrar i fregar el lloc que habitualment ocupa, haurem d’esperar un mínim de tres hores per tornar a engegar-la.

En cas de no poder assolir aquest propòsit sempre ens podeu trucar i per un mòdic preu ho farem per vosaltres.

Bon Any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada